Nyhed

Pharoahe Monch kommer til Danmark

En af USA's største alternative hiphop-stjerner gæster landet

Amerikanske Pharoahe Monch er en yderst anmelderrost rapper og tekstforfatter. Dels på grund af sin overlegne lyrik, dels på grund af sin ditto teknik. Nu gæster Monch endnu engang Danmark, når han optræder den 28. august på VoxHall i Aarhus. 

Pharoahe Monch gjorde først betydeligt væsen af sig i hiphop-duoen Organized Konfusion, der hørte til 90'ernes mest respekterede alternative hiphop-navne. Duoen nåede at udgive tre album, der alle blev rost til skyerne, men ikke just var kommercielle succeser, hvilket var en medvirkende årsag til, at Monch og makkeren Prince Poetry kastede håndklædet i ringen i 1997. 

Bruddet var imidlertid ensbetydende med søsættelsen af Monchs solokarriere, der for alvor tog fart i 1999 med udgivelsen af albummet "Internal Affairs", som takket være hitsinglen "Simon Says" opnåede fine salgstal. Siden er fulgt yderligere et par soloalbum fra Monchs hånd – senest det meget roste "W.A.R. (We Are Renegades)" fra 2011, der blandt andet af GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr fik fem stjerner

Billetter kan købes via VoxHalls hjemmeside allerede nu.

ANNONCE