Nyhed

Se Justin Bieber blive overfaldet på scenen

Justin Bieber blev i går aftes overfaldet af en fan til en koncert i Dubai

Jublen vil ofte ingen ende tage, når popidolet Justin Bieber optræder live, hvilket også var tilfældet, da han gav koncert på The Sevens Stadium i Dubai i går aftes. Dog tog begejstringen en ubehagelig drejning, da en fan formåede at komme op på scenen og overfalde Bieber. Hændelsen skete i en sådan fart, at sikkerhedsfolkene ikke nåede at pågribe koncertdeltageren, før det var for sent. Dog formåede Justin Bieber selv, i modsætning til hans flygel, at komme sikkert ud af situationen og fortsatte efterfølgende koncerten ufortrødent. Flygelet væltede derimod i den tumult, der opstod.

Mindre dramatisk gik det for sig, da Bieber for nylig gav koncert i Parken, hvor fanekstasen resulterede i over hundrede besvimede teenagepiger, men altså ingen taklinger af stjernen selv. Om stemningen til koncerten skrev GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr:

"Det kan lyde som overdrivelse at tale om hysteri, men i dette tilfælde er det den skinbarlige sandhed. Det ikke bare sitrede, det kogte over med forventning, begejstring og glæde forud for koncertens start", og skriver om sit samlede indtryk af koncerten: "Der var omkring 40.000 mennesker, der holdt en kæmpe Bieber-fest med deres med-beliebers, og et hold af musikere, dansere og sangere, der var supertjekkede og professionelle. Og sidst, men ikke mindst en hovedperson, der rent faktisk har noget at byde på".

Se Justin Bieber blive overfaldet på scenen her.

ANNONCE