Nyhed

Rod Stewart udgiver nyt album

Stewart er tilbage med ny musik efter 20 års pause

Rod Stewart er netop blevet færdig med sit nye album "Time", der bliver hans første i 20 år, som indeholder helt nyt materiale. 

Albummet udkommer den 7. maj og indeholder 12 numre, hvoraf Stewart selv har skrevet og produceret 11 af dem. Pladen kan dog allerede nu forhåndsbestilles i iTunes. 

Billboard fik forleden lov at smuglytte til pladen, og i den forbindelse udtalte magasinet: 


"Stewart rocker igen. Fortryllende produceret med en overflod af tempo og en generel guitar-baseret lyd synger hans umiskendelige stemme stærkere end nogensinde."

Rod Stewart mistede, efter eget udsagn, i løbet af 1991 fuldstændig sin sangskriver-muse. Den genfandt han under arbejdet med sin selvbiografi "Rod". Stewart fortæller selv om tilblivelsen af albummet. 

"Der skete et eller andet i processen med mig, da jeg skrev min biografi. Jeg genfandt forbindelsen. Pludselig var der masser af tekster, der hobede sig op i mit hoved. I næste øjeblik havde jeg en ny sang klar. Jeg vågnede midt om natten for at skrible noter ned, hvilket aldrig er sket for mig før. Jeg færdiggjorde syv eller otte sange virkelig hurtigt, og alligevel kunne jeg mærke, at det ikke var slut. Det gik op for mig, at jeg snart ville have nok materiale til et helt ny album."  


I morges udsendte pladeselskabet Capitol Records en promo-video med smagsprøver på syv af de numre, der findes på albummet. Den kan du se her:

ANNONCE