Nyhed

All Time Low giver dansk koncert

Pop-punk-bandet fortsætter Don't Panic-turnéen i Europa og gæster København til februar

All Time Low har allerede spillet gavmildt omkring i USA på deres "Don't Panic Tour". Men nu slår det amerikanske pop-punk-band vejen forbi en række europæiske spillesteder. I Danmark er det Store Vega, der får æren af at huse All Time Low, som forhåbentlig leverer en god koncert, efter de har fundet koncertrutinen på de amerikanske spillesteder.

Siden debuten i 2004 har All Time Low arbejdet sig op i systemet, langt hen ad vejen kun på sine egne drivkræfter. Der var ingen hjælp at hente fra hverken markedsførings- eller promotion-folk, men alligevel fik de oparbejdet sig en solid fanbase, som trofast købte ep'en "Put Up or Shut Up", der stormede ind på top 20 på de amerikanske Billboard-charts.

Da de udgav albummet "Nothing Personal" i 2009, var det også uden support fra et pladeselskab, og på egen hånd fik de spillet sig ind på en fjerdeplads på Billboard. Og skulle der nu herske nogen tvivl om, at bandet har høstet sin succes op ad bakke, skal det også nævnes, at All Time Low fik en guldsingle i USA i 2011 for en halv million solgte eksemplarer, og det helt uden airplays på kommercielle radiostationer.

Bandet er for tiden aktuelle med en deluxe-udgave af albummet "Don't Panic" fra sidste år, som har fået undertitlen "It's Longer Now". Denne plade har de som sagt turneret med den sidste lange tid i USA, og mon ikke live-skruen propellerer på højtryk over Atlanten, så man kan sætte hovedet op efter et rutineret og scenevant band under deres Europa-visit.

Koncerten er 21. februar i Store Vega, og forsalget starter på mandag, den 2. december via billetlugen.dk, og i Fona landet over.


ANNONCE