Nyhed

All Time Low offentliggør efterårskoncert i det danske land

Der er flere godter i vente for danske pop-punk-fans

De danske All Time Low-fans kan glæde sig til efteråret, for pop-punkgruppen gæster Store Vega den 8. oktober. Billetsalget starter den 26. maj.

All Time Low blev dannet i Baltimore-forstaden Townson i Maryland i 2003 af gymnasievennerne Alex Gaskarth (vokal), Jack Barakat (guitar), TJ Ihle (guitar og kor), Chris Cortilello (bas) og Rian Dawson (trommer). Ihle og Dawson blev dog hurtigt erstattet af Zack Merrick på bas og forsanger Alex Gaskarth på guitar.

I 2015 spillede de fem punkdrenge på Gul Scene til Tinderbox Festival. GAFFA kvitterede med fire stjerner, og anmelder Simon Nielsen fremhævede særligt bandets komiske fremtoninger:


”Imellem de punkede og dansable numre blev der gjort særligt tid til sjov og ballade imellem band og publikum, hvor de to frontmænd Alex Gaskarth og guitarist Jack Barakat flere gange flirtede med koncertens tilhørende på bakken til venstre for scenen. Særligt en mand i bar overkrop fik specielt fornemme ord med på vejen”.

Måske er der mere underholdning i vente til efteråret i København, men vi kan være sikre på at høre nye sange, da All Time Low er klar med deres sjette album, ”Last Young Renegade”. Albummet udkommer den 2. juni, så der er god tid til at få sangene ind under huden før koncerten. 

Varm op til koncerten med den seneste forløber til deres kommende album, ”Nice2KnoU”:

ANNONCE