Nyhed

Flere navne til støttekoncert for filippinske børn

Stjernerne står i kø for at bidrage til PDH Music og Plan Danmark’s støttekoncert. Seks nye navne er føjet til programmet.

Tyfonen "Haiyan", der i sidste uge hærgede Filippinerne, har efterladt kolossal ødelæggelse og drevet flere millioner mennesker fra deres hjem. Der er således brug for en større indsats for at hjælpe de ramte indbyggere og på længere sigt få landet på fode igen. Bookingbureauet PDH Music er derfor gået sammen med Plan Danmark om at arrangeret en støttekoncert, som fokuserer på de mange filippinske børn, der lige nu er blandt de mest udsatte i området.

Støttekoncerten bakkes op af en lang række danske musikere som Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Rasmus Seebach, Nik & Jay, Carl Emil Petersen (Ulige Numre), Shaka Loveless, Annika Aakjær, Ida Gard, Christian Hjelm, Jonas Haahr Petersen (Hymns from Nineveh), Klumpen & Raske Penge, Clara Sofie og Dreamers Circus, der alle stiller op kvit og frit i formålets navn. 

Nu kan det offentliggøres, at yderligere seks navne stiller deres kundskaber til rådighed for det gode formål. Der er tale om Mads Langer (billedet), Hannah SchneiderL.I.G.A., Fallulah, Silas Bjerregaard (Turboweekend) og Mads Björn.


Støttekoncerten afholdes den 1. december i Store Vega i København, og billetter kan købes her.

Alt overskud fra støttekoncerten går direkte til Plan Danmarks katastrofeindsats i Filippinerne, hvilket blandt andet omfatter områder som uddeling af mad og medicin, uddeling af rent drikkevand, vanddunke, sæbe og vandrensningsmiddel samt etablering af latriner, presenninger til midlertidigt husly, midlertidige skoler og ikke mindst beskyttelse af børn, der har mistet deres familie.

ANNONCE