Nyhed

Se ny video fra X Factor-Ida

Den unge sangerinde har netop løftet sløret for en ny, flot video til singlen ”Maybe I Like It”

Ida Maria Østergaard, X Factor-vinderen fra 2012, er nu ude med en video til singlen "Maybe I Like It", hvor hun danser rundt med forskellige kostumer i ren Oh Land-stil. Singlen er den anden fra Idas kommende debutalbum, "Seize the Say" og følger op på førstesinglen "Underdog", der kom tidligere på året. Ifølge Ida selv er sangen en slags fortsættelse af førstesinglen og handler om at leve i nuet: 

– Sangen handler for mig om, at man skal gribe dagen og nyde hvert eneste øjeblik. Og så handler den også om ikke at fokusere på fremtiden og andres forventninger til én, for dét oplever jeg kan være meget begrænsende. Jeg kan godt lide det uvisse, siger hun blandt andet.

Med disse ord slår Ida også stemningen an for det kommende debutalbum, som udkommer den 18. november. Pladen kommer til at indholde 12 sange, hvoraf mange kommer fra Idas egen hånd.  


Sidste år vandt Ida X Factor foran en pakket Jyske Bank Boxen og to millioner tv-seere, og siden da har vestjyden ikke ligget på den lade side. I kølvandet på sejren har hun fundet fokus til at skrive og producere sin egen musik. Og arbejdet lader til at bære frugt for hende – i hvert fald har hun modtaget en guldplade for den ovenfor nævnte single "Underdog"'s mange streaminger. Men succesen har også involveret samarbejder med blandt andet Katie Melua, som Ida har varmet op for. Og så har hun sammen med Mads Langer skrevet titelsangen til hans seneste studiealbum "In These Waters", der udkom tidligere på året.

Se videoen til "Maybe I Like It" her: 


ANNONCE