Nyhed

Hør ny smagsprøve fra Arcade Fire

Det canadiske band har fået for vane at offentliggøre små brudstykker ad gangen – både når det gælder album, singler og koncerter

Arcade Fire har gjort et kæmpe nummer ud af at promovere deres kommende album "Reflektor." Førstesinglen af samme navn, der har David Bowie med på omkvædet, blev offentliggjort den 9. september sammen med to musikvideoer – en almindelig og en interaktiv. Nu er de næsten klar med et andet nyt nummer, "Afterlife." I hvert fald kan man høre flere instrumentalstykker og en smule vokal, akkompagneret af optagelser fra Haiti, hvor det meste af "Reflektor" er optaget.

Den selvskabte mystik omkring bandet fortsætter i koncertregi. På nettet er det kommet nogle for øre, at gruppen giver "hemmelige" optrædener i Brooklyn, New York. Det er nu blevet bekræftet – dog uden noget bestemt location. Blot en information om, at det kommer til at foregå den 18. og 19. oktober, altså i weekenden. Derudover kan Arcade Fire opleves i Miami og sammen med Neil Young til hans 27. årlige Bridge School Benefit i Mountain View, Californien 26.-27. oktober.

"Reflektor" udkommer den 28. oktober og bliver fjerde studiealbum i rækken fra det spraglede syv m/k store orkester. Det musikalske kollektiv udgav deres debutalbum "Funeral" tilbage i 2004. Det blev efterfulgt af "Neon Bible" i 2007 og "The Suburbs" i 2010.

Se teaseren her:

ANNONCE