Nyhed

Arcade Fire laver dance-album

Multiinstrumentalisten Richard Reed Parry siger, at gruppens kommende udspil ”Reflektor” er en dance-plade

Arcade Fire hævder, at "Reflektor", der udkommer den 28. oktober, er et dance-album, der hører hjemme i "en klar lille verden for sig selv." De succesfulde folk-indie-rockeres kommende plade er et stort dobbeltalbum, og de tror på, at de har kreeret et stykke arbejde, der både kan fungere som konceptalbum og også kan få folk op af stolene.

Gruppens multiinstrumentalist Richard Reed Parry udtaler. "Den (pladen red.) befinder sig helt sikkert i en lille verden for sig selv. Jeg vil undlade at beskrive den yderligere, inden folk har hørt den. Dog kan jeg sige, at vi musikalsk prøver at tage den et andet sted hen. Folk kan danse til hele albummet."

"Reflektor" er produceret af James Murphy, tidligere frontmand i LCD Soundsystem, en mand som Parry siger har hjulpet med at inkorporere et nyt dance-groove i bandets samlede lydunivers. Han siger i øvrigt til NME Magazine:

- Denne gang var James det perfekte match i alt, hvad vi prøvede at gøre for at blive lidt mere dansable, og det var godt at have en anden med i mixet, som vi stoler hundrede procent på. Vi hyrede ham midt i vores proces, og han passede bare perfekt ind. Han havde nærmest en diktatorisk rolle under skriverierne og arrangementerne, og det var skønt at have ham omkring til at gøre den slags. Han var en ekstern stemme af autoritet, som vi kunne læne os op ad.

Der er virkelig lagt i kakkelovnen til noget af en album-release, når "Reflektor" rammer gaden sidst i oktober. Arcade Fire har teaset løs på de sociale medier – ikke mindst til udgivelsen af titelsinglen og den tilhørende video, hvor ingen ringere end David Bowie medvirker.

ANNONCE