Nyhed

Hør Justin Timberlakes spritnye single

Den amerikanske megastjerne har netop udgivet ny single. Hør den her.

Justin Timberlake har siden i går teaset sine fans på Twitter og Instagram om udgivelsen af en ny single. Nu er den landet. Singlen "TKO" (Technical Knockout, red.) er at finde på sangerens album "The 20/20 Experience: 2 of 2", der udkommer den 30. september.

På "TKO" figurerer Timberlakes partner-in-crime Timbaland, der har været hans højre hånd under indspilningerne til hele "The 20/20 Experience." Et dobbeltalbum, der er kommet til på forholdsvis utraditionel vis. Tilbage i juni 2012 barrikaderede Timberlake sig i studiet i 20 dage, blandt andre sammen med den amerikanske hitmager. Han proklamerede, at der hverken var regler eller mål for, hvad "studieturen" skulle munde ud i, men at det var et projekt, der kunne ende i hvad som helst.

Lidt over et år efter er vi allerede blevet præsenteret for første del af resultatet, nemlig albummet "The 20/20 Experience", der udkom den 19. marts i år, og hvor hitsingler som "Suit And Tie" og balladen "Mirrors" er blevet kæmpesucceser verden over. Anden halvdel af albummet er klar til at blive sendt på gaden i slutningen af denne måned.


Trackliste for "The 20/20 Experience 2 of 2":

1. 'Gimme What I Don't Know (I Want)'
2. 'True Blood'
3. 'Cabaret' (feat. Drake)
4. 'TKO'
5. 'Take Back the Night'
6. 'Murder' (feat. Jay Z)
7. 'Drink You Away'
8. 'You Got It On'
9. 'Amnesia'
10. 'Only When I Walk Away'
11. 'Not a Bad Thing'

Hør "TKO" her:

ANNONCE