Nyhed

Infernal udgiver livemateriale

Den danske duo har samlet en masse optagelser fra sommerens koncerter

Infernal, der har haft en aktiv koncertsommer, har samlet materiale fra mere end 25 livekoncerter. Lina Rafn og Paw Lagermand mener, at sommeren 2013 har været deres livs sommer og vil gerne dele den med fans, som eftersigende ivrigt skulle have efterspurgt dette.

Optagelserne er mundet ud i en live-ep med fem tracks fra bandets bagkatalog. Ep'en udkommer digitalt mandag den 9. september, men allerede fra i dag ligger der et eksklusivt sjette track fra sommerens optagelser på Infernals Facebook-side.

Under titlen "Put Your F***ing Hands Up" fanger ep'en den fest, Infernal fik skabt landet over med deres – efter eget udsagn – bedste og mest gennemarbejdede show nogensinde. De fem optagelser er blandt andet fra årets Smukfest, Nord-Als Musikfestival, Vig og Samsø Festival.

Navnet på ep'en – Put "Your F***ing Hands Up!" – er i virkeligheden et resultat af en sms fra en entusiastisk ven, som efter at have set showet skrev netop sådan. Paw og Lina syntes, det var en præcis betegnelse, og begge er enige om, at de netop denne sommer har fuldført den mission, som de har haft siden Infernals begyndelse tilbage i 1997.

 

 

ANNONCE