Nyhed

Kira Skov har nyt album på trapperne

Kira Skov udsender sit tredje soloalbum senere i efteråret

Kira Skov, der har en fortid i rockbandet Kira And The Kindred Spirits, er klar med tredje soloalbum, der kommer på gaden den 28. oktober. Hun er i skrivende stund i fuld gang med indspilningerne, der hovedsageligt vil bestå af egne, nye sange. Kira Skov skriver dels musik og tekst alene og dels sammen med sin mand, bassisten Nicolai Munch-Hansen. Det nye album vil i mindre grad tage udgangspunkt i jazzen, som det forrige "Memories of Days Gone By" gjorde det.

Det udelukker dog ikke samarbejdet med den amerikanske jazztrommeslager RJ Miller, der spiller med på store dele af albummets materiale. Resten af tiden er det John Parish, der spiller på trommerne. Herudover medvirker Simon Toldam på klaver og Oliver Hoiness på guitar.

På det nye album bliver der åbnet for et møde mellem de musikalske genrer, Kira har arbejdet med de seneste år. Indspilningerne finder sted i Sun Studio i København, men med engelsk islæt. Producer og multiinstrumentalist John Parish er både med som trommeslager og indpisker. Parish er blandt andet kendt for sit næsten livslange samarbejde med P.J. Harvey. Som ganske ung sang den unge Polly Harvey i hans band Automatic Diamini, og i dag er Parish guitarist med mere og producer for den nu etablerede og vellidte sangerinde. Derudover mikses musikken af Paul Corkett, der blandt andet også arbejder sammen med Björk, Nick Cave og The Cure.

Onsdag den 13. november påbegynder Kira Skov en Danmarksturné, der vil bringe hende forbi de største danske byer. Her bliver det muligt at høre noget af det nye materiale live.

ANNONCE