Nyhed

Liam Gallagher skilt

Ægteskabet til Nicole Appleton opløst på rekordtid

I går blev den tidligere All Saints-sangerinde Nicole Appleton skilt fra den højtrøstede tidligere Oasis-sanger Liam Gallagher. Det gik så hurtigt, at engelske NME kalder proceduren for en "quickie".

Gallagher indrømmede blankt at have været utro med den amerikanske journalist Liza Ghorbani ved høringen i London, og det tog ifølge avisen Daily Mail kun dommeren små 68 sekunder at komme frem til sin afgørelse. Hverken Appleton eller Gallagher var dog til stede.

Det fremgår af retsdokumenter, at Gallagher havde indrømmet utroskab over for Appleton forud for, at historien ramte forsidn af aviserne. Hun skulle efter sigende have sagt, at hun fandt det utåleligt at leve sammen med ægtemanden efter affæren. Gallagher svarede "ja" til spørgsmålet om, hvorvidt han havde været utro og udtrykte, at han ikke ville protestere mod hendes ønske. Samtidig gik han med til at betale sin tidligere hustru "en anseelig formue".

Parret blev gift i London i 2008 og har sammen den 12-årige søn Gene. Utroskabet kom først for dagens lys i juli 2013, hvor det hævdes, at Gallagher gjorde Ghorbani gravid så tidligt som 2010.

Hvordan skilsmissen vil påvirke den nuværende Beady Eye-sangers humør, kan man kun spekulere i. For blot en måned siden rasede Gallagher ud på Twitter og opfordrede sine fans til ikke at købe genoptrykket af Oasis' debutalbum "Definitely Maybe". Hans seneste album med Beady Eye udkom sidste år, og det blev af GAFFAs Kristian Petersen beskrevet som det stærkeste Gallagher-udspil post-Oasis. Han skrev i sin fire stjerners anmeldelse af "BE":

"Overordnet virker det, som om Liam & co har ret godt styr på deres musikalske retning, og BE er en virkelig solid britrockplade."

ANNONCE