Nyhed

Se hånd i hånd-action med Federal Unicorn

Den aarhusianske trio er klar med endnu en musikvideo fra debuten

Sommeren indvarsler ny temperatur ikke blot udenfor, men også i menneskesind. Varme følelser blomstrer. Det har aarhusianske Federal Unicorn taget konsekvensen af og derfor udsendt en ny amourøs musikvideo til "You Made My Day", fra debutalbummet, "Come Again", der udkom i februar. Se den her forneden.

Den aarhusianske trio af internationalt format med Robert Jancewicz (vokal/guitar), Kuba Sypniewski (bas/kor) og Kristian Kå (trommer/kor) ligger ikke på den lade side, når det kommer til musikvideoer, og de har således givet billedside til en lang række sange fra deres debutalbum.

I modsætning til den hippe party-disco fra sidste års single "Let's Go Out", den bombastiske rock fra i års "Heard" eller den dansable indie-vibe fra "Grasshoppers" er vi i ømt territorium på "You Made My Day". Kun ledsaget af en akustisk guitar opridser Robert Jancewicz glæderne og sorgerne i et forhold.

Dette understøttes i musikvideoen, som holdes oppe af en enkel, men effektiv idé. Nogle gange skal der ikke mere til at understrege en pointe. 


Enhjørningens debutalbum udkom i februar, men den væltede dog ikke GAFFAs Kristian Pedersen helt omkuld. Han kvitterede med tre stjerner under overskriften: "Mellem rockdyder og røvballe."

Se den ømme musikvideo her:

ANNONCE