Nyhed

Fire kunstnere giver surprisekoncerter på Smukfest Camping

Fra onsdag til lørdag er der mulighed for, at musikken kommer direkte til lejren

Hvad har KATO, Kim Cesarion (billedet), L.I.G.A. og Wafande, Pharfar, Kaka og Donkey Sound til fælles? De giver alle fire surprise-koncert på Smukfest Camping. Som en del af den nye samarbejdsaftale mellem Smukfest og Telia arrangeres fire surprisekoncerter på festivalens campingområde. Hver dag udvælges en tilfældig lejr, som opgraderes med gaver og udstyr, inden kunstnerne sætter gang i festen.

Festivalliv på campingpladsen er oftest præget af at vågne i et telt, varmt som en sauna, med tør gane og larmende indflyttere i form af tømmermænd på øverste etager. Den tilstræbte lejrro kan dog hurtigt blive afbrudt af roadies, lydfolk, kameraer og et hold popstjerner, som vil give hele lejren en eksklusiv musikoplevelse. Fire gange under årets Smukfest vil en tilfældig lejr på campingpladsen Kærligheden blive overrasket af hitlistekendte kunstnere. 

Initiativet er skabt i samarbejde med festivalens nye storsponsor Telia:

"Som teleselskab giver vi vores kunder mulighed for at dele store øjeblikke med hinanden gennem billeder, lyd og video. I det nye samarbejde med Smukfest har vi fra starten ønsket at gå et skridt videre og medvirke til at skabe nogle af de helt ekstraordinære oplevelser, som er mindeværdige for dem, der er til stede – og som kan deles via mobilen", siger Mette Honoré, kommunikationsdirektør i Telia.


Tidspunktet for surprisekoncerterne holdes hemmeligt, og den heldige teltlejr, der får besøg af fx det svenske verdensnavn Kim Cesarion, dancehall-stjerneholdet med Wafande, Pharfar, Kaka og Donkey Sound eller de danske hitlistekometer L.I.G.A., udvælges først få minutter inden campingshowet. Udover koncerten bliver den udvalgte camp forkælet med en gaveregn af Telia + Spotify-abonnementer, drikkevarer, mobilhøjttalere, solbriller og meget andet.

Også for Smukfest er der tale om et utraditionelt tiltag: "Vi synes, at det er sjovt og spændende, at Telia ikke blot vil pakke festivalen ind i deres farver, men at de rent faktisk har valgt at investere i at skabe flere og ekstraordinære oplevelser for vores publikum", siger Poul Martin Bonde, talsmand for Smukfest.

Det er dog offentliggjort, hvilke dage der tilhører de givne kunstnere. Du kan se dem her:

KATO (onsdag), Kim Cesarion (torsdag), L.I.G.A. (fredag) og Wafande, Pharfar, Kaka og Donkey Sound (lørdag).


Mon ikke der bliver hedt i en lejr på Kærligheden, når Kim Cesarion kigger forbi:

ANNONCE