Nyhed

Upfront Urban Tour vender tilbage

Det er seks år siden, at turnéen sidst fandt sted. Nu er pausen forbi, og publikum kan glæde sig til en genskabelse af touren.

Upfront Urban Tour er kendetegnet ved at spille dansk undergrundshiphop og r&b-musik. Før pausen har turnéen rullet hen over Danmark fire gange. Senest var i 2008, hvor hovednavnet Kinski bestående af Per Vers, Ole D og DJ Turkman Souljah optrådte. Sidstnævnte har blandt andet arbejdet sammen med gruppen Outlandish og gjort sig bemærket internationalt.

Det største navn på den kommende tour er rapperen Negash Ali. Han vil i selskab med fire andre artister repræsentere Upfront Urban Tour i fem danske byer til efteråret. Tilsammen har de til opgave at genoplive turnéen, og forhåbentlig får artisterne et skub med på vejen til enten at kickstarte eller forbedre deres musikalske karriere. 

Negash Ali er 23 år, opvokset i Aarhus og er en dansk-eritreansk rapper og hiphopper. Han rapper i øvrigt med U$O og Johnson, som ligeledes kommer fra smilets by, Aarhus. Den unge rapper fik fem stjerner af GAFFA for sin ep "The African Dream", som udkom i starten af året. Om ep'en sagde anmelderen Maria Therese Seefeldt Stæhr:


"Teksterne er personlige og giver et indblik i de tanker, der rører sig hos en ung mand som ham, der ikke har fået alt serveret på et sølvfad, men som samtidig forstår at vende modstanden til noget brugbart."

Negash Ali har en drøm om at slå igennem i udlandet og flyttede derfor til London i 2013. Men nu er han klar til at vise sit talent i Danmark igen. Målsætningen for Urban Upfront Tour er også at udvikle talenter og give dem erfaring med at stå på en scene. Hvem de andre er, må du vente og se til kunstnerne offentliggøres i september. Dog kan du få at se, hvilke byer turnéen spiller i nedenfor til oktober:

3. oktober - Godset, Kolding


10. oktober - Paletten, Viborg

11. oktober - Vershuset, Næstved

18. oktober - Kulturhuset Islands Brygge, København


25. oktober - Studenterhuset, Aarhus

Følg også Upfront Urban Tour på Facebook, hvor du ligeledes kan finde de sidste artister, når de afsløres.

ANNONCE