Nyhed

Darkness Falls klar med nyt album og Danmarksturné

Den danske duo er aktuel med singler, nyt album og en længere forårstour

Fra januar 2015 kan man opleve den danske duo Darkness Falls på landevejene i det ganske land. Duoens kommende album "Dance and Cry" vil udkomme undervejs på turneen. Du kan allerede nu høre to forløbere til albummet. Dette i form af singlerne "Hazy" og "The Answer", som du kan høre nederst på siden.

I 2011 imponerede sangerinden Josephine Philip og guitaristen Ina Lindgreen med debuten "Alive in Us". Singlen "Hey!" gjorde Darkness Falls til det mest spillede danske band på P3 i 2011. Albummet, som blev produceret i samarbejde med verdenskendte Trentemøller, modtog desuden mange kritikerroser i både ind- og udland med blandt andet features på MTV Iggy og Dazed and Confused. Med det tyske pladeselskab hfn i ryggen har opmærksomheden fra udlandet været stor, og bandet har spillet et hav af koncerter rundt omkring i Europa.

"Alive In Us" blev tildelt fire stjerner af GAFFAs anmelder Erik Barkman med overskriften "Trentemøller-yndlinge debuterer overbevisende."


I løbet af marts 2015 udkommer Darkness Falls' andet studiealbum "Dance And Cry". Singleforløberne til det nye album er "Hazy" og "The Answer" og disse numre kan du som beskrevet høre nederst på siden. Det sidste halavandet år har bandet brugt intensivt i studiet på at lave det nye album. Albummet er gået fra tanke til virkelighed i samarbejde med Adrian Aurelius (The Raveonettes) og Lasse Martinussen (Rosemary).

"Efter et års livepause i 2013, hvor vi har lavet album, ser vi virkelig frem til at komme ud og spille igen. Vi har spillet nogle udvalgte koncerter i løbet af 2014, og det har været så fedt, så vi glæder os helt vildt til at spille mange flere og præsentere vores nye materiale til foråret." forklarer Josephine og Ina.

Live akkompagneres Ina og Josephine af Tune Madsen på trommer. Tidligt i det nye år og i foråret kan du opleve Darkness Falls på en række danske og udenlandske scener.


I Danmark kan du opleve Darkness Falls her:

D. 23. januar 2015:                                  Gimle (Roskilde)

D. 30. januar 2015:                                  Northern Winter Beat (Aalborg)


D. 13./14. marts 2015:                             Sonar Copenhagen (København)

D. 1. april 2015:                                       Forbrændingen (Albertslund)

D. 2. april 2015:                                       Von Hatten (Randers)


D. 8. april 2015:                                       HQ (Aarhus)

D. 9. april 2015:                                       Pitstop (Kolding)

D. 10. april 2015:                                     Ideal Bar (København)


D. 11. april 2015:                                     Kansas City (Odense)

Hør singlerne "Hazy" og "The Answer" fra det kommende album "Dance and Cry" herunder.

 

ANNONCE