Nyhed

Little Dragon annoncerer nyt album – hør ny single

Svenskerne offentliggør detaljer om deres kommende album og er klar med ny single

Det svenske band Little Dragon, dannet i 1996, er nu klar med deres fjerde studiealbum, som skal følge op på "Ritual Union" fra 2011. "Nabuma Rubberband" er navnet på det kommende udspil, hvorfra den første single "Klapp Klapp" netop er landet.

Svenskernes fjerde udspil udkommer den 12. maj, og hvis gruppen skal imponere GAFFAs anmelder Michael Joze Gonzalez mere end ved sidste udgivelse, skal der mere til i denne omgang, idet han her kvitterede "Ritual Union" med tre ud af seks stjerner og følgende ord: "Som det sig hør og bør med musik af en vis kvalitet, vokser dele af albummet dog med tiden, og numre som det yderst fine titelnummer og Precious formår da også at slå rødder i den auditive del af lytterens hukommelse."

Little Dragon består af Yukimi Nagano, Erik Bodin, Fredrik Källgren Wallin og Håkan Wirenstrand, der har slået igennem med deres blanding af triphop og synthpop. Forsangeren Yukimi Nagano fik megen opmærksomhed efter sin optræden på albummet "Plastic Beach" af Gorillaz i 2010, en gæsteliste som foruden Yukimi Nagano også talte blandt andre Lou Reed, Snoop Dogg og Bobby Womack.


Trackinglisten til det kommende album finder du herunder samt singlen "Klapp Klapp", som du kan lytte til via Soundcloud:

01 Mirror
02 Klapp Klapp 
03 Pretty Girls
04 Underbart
05 Cat Rider
06 Paris
07 Lurad
08 Nabuma Rubberband
09 Only One
10 Killing Me
11 Pink Cloud
12 Let Go


ANNONCE