Nyhed

Thee Attacks stopper

Det aalborgensiske rockband takker af med opsamlingsalbum og to koncerter

De har udgivet to album og spillet hundredevis af energiske livekoncerter. 1. marts er Thee Attacks fortid, når det sidste riff klinger ud på hjemmebanen i Aalborg, hvor de afslutter levetiden med en koncert i Studenterhuset – stedet, hvor det hele startede. Dagen inden, altså den 28. februar, har den københavnske fanskare også mulighed for at opleve aalborgenserne en sidste gang, hvor afskedskoncerten er henlagt til Kayak Bar.

Thee Attacks startede som gymnasieband i 2006, og otte år efter er det så tid til at sige stop. Ud over de to koncerter udgiver Thee Attacks også et opsamlingsalbum, der indeholder indspilninger fra hele bandets levetid og udkommer 28. februar. Indspilninger, som ikke er at finde på bandets to studiealbum samt to helt nye sange indspillet sidste år i Los Angeles. Den ene af de nye sange, "I've Been a-Waiting", gives i dag væk i 1000 digitale eksemplarer og kan findes her.

Bandet siger selv om opløsningen:

"Vi i Thee Attacks vil gerne takke vores venner, familie, samarbejdspartnere og ikke mindst fans for de otte fantastiske år, vi har haft sammen i bandet. Vi har været så heldige at få lov til at spille koncerter over hele Europa og Nordamerika. Vi har alle haft nogle ubeskrivelige oplevelser på landevejen, og det er kun takket være jer!

Siden vi i 2006 startede som et gymnasieband i Aalborg, har vi delt mange musikalske oplevelser og dyrket fælles musikalske interesser. Siden vores sidste plade er vi musikalsk vokset fra hinanden, og netop af denne grund har vi valgt at stoppe som band. Vi skilles som venner, og derfor har denne beslutning været utrolig svær at træffe. 

Vi er glade for at kunne sætte punktummet på et tidspunkt, som virker helt rigtigt. Det har ikke været en nem beslutning at træffe, men vi er stolte af de plader, vi har lavet, de tournéer, vi har været på, og ikke mindst er vi beærede over, hvordan vores fans altid har bakket os op.

Kærlighed,

Jimmy, Johnny, Ritchie og Terry."

ANNONCE