Nyhed

Video: De danske garagerockere The Warmongers spiller 26 koncerter på 24 timer

Bandet, hvis medlemmer blandt andet har en fortid i Thee Attacks, er kommet i Guinness Rekordbog

Det danske garagerockband The Warmongers, hvis medlemmer blandt andet har en fortid i Thee Attacks, er kommet i Guinness Rekordbog, da de fredag den 29. april spillede 26 koncerter på 24 timer, sluttende med en koncert i Ragnarock i Roskilde, Danmarks nye rockmuseum. I forbindelse med rekordforsøget indspillede de en video fra koncerterne, til deres debutsingle "Loving You So", og den kan du se nedenfor.

The Warmongers består af Terry O’Tool på vokal og guitar, Johnny9 på bas og Ed Zimmerman på trommer. Både Terry og Johnny9 var bærende kræfter i det hedengangne Thee Attacks, som oplevede succes i både Danmark og udlandet. Da bandet gik i opløsning, fortsatte Thee Attacks' sangskriver og guitarist Terry samt bassist Johnny9 på egen hånd, og de fik hurtigt koblet trommeslager Ed fra Wizzard Of Love med på trommer. 

The Warmongers spillede blandt andet i Go’ Morgen Danmark (Tivoli), på Rådhuspladsen, Israels Plads, Dronning Louises Bro, Trianglen, Svanemøllen Station, Langelinje, Kgs Nytorv, Christiansborg Slotsplads, Christiania, Storkespringvandet, Hovedbanegården, Vesterbro Torv, Frederiksberg Rådhus, Islands Brygge, Kødbyen, Kgs. Have, Stændertorv (Roskilde) Hestetorv (Roskilde) og til åbningsreceptionen på RagnaRock i Roskilde. 

Vi har stillet bandet et par spørgsmål om rekordforsøget.

Hvor kom idéen til jeres rekordforsøg med de 24 koncerter på 24 timer fra?

– Da vi i sin tid blev kontaktet af Ragnarock, ping-pongede vi os frem til idéen med at sætte en form for rekord i forbindelse med åbningen af museet. Vi fandt ud af, at den nuværende rekord var 24 koncerter på 24 timer og satte os straks for, at den skulle slås – og det blev den!

Hvad var jeres vildeste oplevelse under turnéen?

– Som enhver anden tour med mange shows er der ups and downs, og det var der bestemt også på denne. Vi stødte på folk, som var ligeglade med, at der blev spillet rockmusik i ansigtet på dem, folk der klagede over, at det var for højt og fulde mennesker, som bare elskede det. Højdepunktet var nok aftenens sidste shows, hvor vi ramte forskellige barer rundt omkring i København. De fulde menneskers positive energi smittede i den grad af på os, og vi havde virkelig brug for det sidst på aftenen.

Hvad sker der for The Warmongers i den kommende tid?
 
– Vi er stort set lige blevet færdige med optagelserne til vores debutalbum, som forventes at udkomme i starten af efteråret. Vi ser frem til en god release og komme på landevejene med vores musik, hvor bandet klart hører hjemme. Desuden varmer vi op for vores pt. svenske yndlingsband Den Stora Vilan på Stengade den 4. juni.
 
ANNONCE