Nyhed

Belle & Sebastian giver dansk koncert

Indiepopperne gæster Koncertsalen til sommer

Det skotske anmelderroste band Belle & Sebastian kommer til Danmark til sommer, hvor de onsdag den 25. juni giver koncert i Koncertsalen. Det charmende indiepop-band debuterede for 18 år siden med det meget roste "Tigermilk" og har siden udgivet i alt otte studie-album, to b-side-opsamlinger og to live-album. 

De seks skotter, som blev dannet tilbage i 1996 af medlemmerne Stuart Murdoch og Stuart David, gæstede sidst Danmark tilbage i 2011, hvor de gav koncert i Falconer Salen og imponerende GAFFAs anmelder Carsten Skov: ""The Boy With the Arab Strap" vakte som vanligt stor begejstring, og fra da kørte festen i højeste gear for desværre hurtigt at nå frem til afslutningen på det ordinære sæt."

Belle & Sebastian, et navn de har taget fra en kendt fransk børnebog, har ikke udgivet et regulært album siden udspillet "Belle and Sebastian Write About Love" fra 2010. Forleden fortalte de dog Rolling Stone, at de udgiver et nyt album inden årets udgang, et album som er inspireret af Europæisk Melodi Grand Prix. Mon ikke der så kommer nogle nye sange, som skotterne gerne vil prøve af på deres fans. Og mon ikke de danske fans med klæde agerer prøveklud på mere drømmende indiepop, måske med et strejf af grand prix.


Billetsalget starter i morgen kl. 10.00 og kan findes via GAFFA Live

 

 


 

ANNONCE