Nyhed

Belle and Sebastian spiller koncert i Danmark næste år

GAFFA.dk – alt om musik

Der er snart glædeligt gensyn med bandet, der senest var i Danmark for over tre år siden

Det skotske indiepopband Belle and Sebastian har i dag annonceret, at de spiller koncert i Vega i København, den 24. april 2022.

Bandet var senest forbi Danmark i 2018, da de gæstede DR Koncerthuset ‒ en koncert der fik fem stjerner og ros af GAFFAs anmelder: “De var overlegne i alle musikkens facetter, som mindede os om, hvad et genuint band, som går op i en højere enhed kan præstere, og hvad musik egentlig drejer sig om: At kanalisere udefinerbare stemninger og gode melodier ud via eminent musikalsk kunnen og bare glemme hverdagen for en stund”.


Belle and Sebastian debuterede i 1996 med Tigermilk, der allerede samme år blev fulgt op af deres andet album. Siden da har bandet blandt andet udgivet otte studiealbum, ep-trilogien How To Solve Our Human Problems 1, 2 og 3, og i 2019 lavede de soundtracket til den anmelderroste komediefilm Days of the Bagnold Summer. Belle and Sebastian er i dag udgjort af frontmanden Stuart Murdoch, Stevie Jackson, Sarah Martin, Chris Geddes, Richard Colburn, Bobby Kildea og Dave McGowan.

Billetsalget starter på fredag d. 18. juni kl. 10:00

Billetter kan købes lige her 


LÆS OGSÅ: Glemte trommeslager på turné 

 

Varm op til koncerten med “The Boy With The Arab Strap”

ANNONCE