Nyhed

Bob Marley fejres på Loppen

Den jamaicanske musiker hyldes af blandt andre U Brown og Pharfar

Reggae-legenden Bob Marley ville i næste måned være fyldt 69 år, hvilket københavnske og skandinaviske fans har tænkt sig at fejre med en festlig aften på Loppen på hans fødselsdag den 6. februar.

Fødselsdagsfestens hovednavn bliver den 57-årige jamaicaner U Brown, der har udgivet utallige album igennem 70'erne og 80'erne og samarbejdet med den toneangivende reggae-producer Bunny Lee. Foruden U-Brown spiller Pharfar, Jah Turban, Ida Ambrose og Jah Bobby, som altså skal være med til at skabe en festlig fødselsdag for fredsguden. Aftenen byder også på en hyldetsttale fra Blakk Goldd, og der vil selvfølgelig blive spillet Bob Marley hele natten, hvilket bliver varetaget af reggeadiskoteket Sky Juice Sound. 

Bob Marley (1945-1981) er den største musiker inden for reggae-genren og var med til at udbrede den jamaicanske musik til resten af verden. Han kæmpede igennem hele sin karriere imod undertrykkelse og social uretfærdighed.


Vil du være med til at fejre manden bag hits som "Is This Love", "No Woman Cry", "Could You Be Loved" og "Buffalo Soldier" er det altså den 6. februar på det københavnske spillested Loppen.

Billetsalget er i gang via Billetlugen.

 


ANNONCE