Nyhed

Rod Stewart til Danmark

Sanglegenden giver sin eneste koncert i Danmark til sommer

Sidst danskerne fik et glimt af Rod Stewart, var i en reklame for Star Tours. Her kommer sanglegenden slentrende langs en hvid strandkant, mens han synger en udgave af Elton Johns "Your Song" med sin karakteristiske ru stemme. Skulle du misunde familien i reklamen, der målløst hilser på den 69-årige legende, kan du nu selv få syn for Stewart, da han giver koncert i Danmark på Musikhusets Amfiscene den 5. juli. 

Med en fortid som sanger i Jeff Beck Group og det engelske pubband The Faces og selvfølgelig som soloartist råder Rod Stewart over en af rockens mest elskede bagkataloger. Man kan i flæng nævne sange som "Maggie May", "Sailing", "The First Cut is the Deepest" og "Do Ya Think I'm Sexy". Han har i senere år også været meget populær med udgivelserne "The Great American Songbook", hvor han viser nye croonende sider af sit talent. 

Hæder har der været meget af. Rod Stewarts pladesalg ligger på omkring 150 millioner verden over, og han har æren af at være blevet optaget i Rock'n'Roll Hall of Fame hele to gange. Stewart hviler dog ikke på fordums tid præstationer. Sidste år udgav han et splinternyt album, der var hans første med nye numre i 20 år, hvor GAFFA også konkluderede, at hans stemme stadig er hans stærkeste kort. 


Billetsalget starter den 3. februar. Billetter kan købes på Musikhusets hjemmeside og i Musikhusets billetsalg.

 

ANNONCE