Nyhed

Belle And Sebastian: Vi har lært at holde øje med fulderikker

De seks skotter gæster Danmark i slutningen af juni, og de er forberedt på lidt af hvert

Det skotske anmelderroste band Belle & Sebastian kommer til Danmark onsdag den 25. juni, hvor de giver koncert i Koncertsalen. I den anledning har GAFFA haft bandet i telefonrøret for at afstemme forventningerne og høre om der er nyt på vej.

Det charmende indiepop-band debuterede for 18 år siden med det meget roste "Tigermilk" og har siden udgivet i alt otte studie-album, to b-side-opsamlinger og to live-album. Belle & Sebastian, et navn de har taget fra en kendt fransk børnebog, har ikke udgivet et regulært album siden udspillet "Belle and Sebastian Write About Love" fra 2010.

De seks skotter, som blev dannet tilbage i 1996 af medlemmerne Stuart Murdoch og Stuart David, gæstede sidst Danmark tilbage i 2011, hvor de gav koncert i Falconer Salen og imponerende GAFFAs anmelder Carsten Skov: ""The Boy With the Arab Strap" vakte som vanligt stor begejstring, og fra da kørte festen i højeste gear for desværre hurtigt at nå frem til afslutningen på det ordinære sæt."


Læs hele interviewet i GAFFAs artikelsektion her og læs for eksempel, hvorfor bandet har folk til at holde øje med fulderikker nede blandt publikum, når de spiller. 

ANNONCE