Nyhed

Hjortshøj Festival er klar for tredje år i træk

Den lille festival med 1400 besøgende gæster har et bredt program i år

Når Hjortshøj Festival løber af stablen i denne weekend, er det tredje gang, at Hjortshøj nær Aarhus lægger by til en fest for hele familien. I år har festivalen haft vokseværk og kan byde på intet mindre end fem scener med næsten 60 navne på programmet. 

I år tales der til det brede publikum med tre musikalske hovednavne Alberte, Lucy Mardou (fra X-factor) og Kaare Norge. De lidt smallere appellerende, men mindst lige så spændende navne tæller De Efterladte (billedet), Elevatorfører, Sonja Hald, Esther Maria, Inuit Feet, Escape Artists, Rakkerpak, Androgyn, Pocket Life, Snejegast, Römer, Shy Lovers, Hel Kanel, Klosterselskabet og Smiling Chairs.

Alberte var tidligere år i centrum for en hyldest af Pede B og DJ Noize. De udgav nemlig ep'en "Vi Hjerte Alberte", der tager udgangspunkt i store dele af Alberte Windings diskografi, idet makkerparret har arbejdet ud fra talrige af samples fra den folkekære sangerinde.


De Efterladte udgav sidste år deres andet album, "Alvorsord Og Etagevask", og det tog fuldt hus i GAFFA. Jan Opstrup Poulsen kvitterede med fulde seks ud af seks stjerner og skrev: "Så ordene sitrer. Skrællet og uafrysteligt udspil fra en let opløftet duo."

På diktat af en hypnotisk jakke finder man også det aarhusianske psych/folk-rock orkester Elevartorfører på programmet. GAFFA havde for nylig et længere interview med "Detektiven" for bandet, og det levede til fulde op til orkesterets motto: "Dit folkeorkester på syre". Orkesteret har desuden et album på vej.

Ud over musikken er der også fokus på litteratur. Litteraturscenen præsenterer syv af de etablerede danske forfattere. Der bydes også både på workshops, flameco-opvisning, ildshow, campingplads og morgenzumba.


Du kan læse mere om Hjortshøj Festival på festivalens hjemmeside og på deres Facebook-side. 

ANNONCE