Nyhed

Video: Se Specktors-medlem i Big Lebowski-fantasi

JonasForFanden går solo og giver hele tre koncerter på Roskilde op til festivalstart

JonasForFanden fra duoen Specktors er gået solo for en stund. Som om det ikke er nok, at han giver hele tre koncerter på Roskilde Festival i WarmUp-dagene, udsender han også en ny musikvideo, "Dude". Du kan se den her forneden.

I bedste "Big Lebowski"-stil slås JonasForFanden med singlens producer Eloq på bowlingbanen. Med en krøllet tunge som John Turturro slikker Eloq sin pink bowlingkugle, før den sendes ned ad banen mod en strike. Det afgørende spørgsmål er, hvem JonasForFanden ikke har skrevet ind i sin telefonbog som dude

JonasForFanden gør også sin entré på årets Roskilde Festival i bedste stil. Han giver nemlig intet mindre end tre koncerter i dagene op til det store program afvikles. På åbningsdagen - den 29. juni - står han på Skatescenen som eneste livenavn. Derudover festes der igennem den 2. juli klokken 19.30 på Apollo med hiphopkollegaen Snavs, og klokken 23.00 samme aften står han på Red Bull Stage med Eloq og Kidd. 


Tidligere på året forlod rapperen Jon aka Sluzh Specktors trioen for at hellige sig familien. Den energiske gruppe har ellers tre udgivelser bag sig. Deres seneste udgivelse, ep'en "Stjældyrtløbstærkt" udkom i slutningen af sidste år. GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr anerkender gruppens absolutte styrker, også selvom de i længden bliver lidt for træge for hende. Hun gav ep'en to ud af seks stjerner:

"Dansk hiphops absolut bedste "ølkor" er tilbage. For ja – Specktors har stadig masser af ølkor og energi, der vælter af sted. Masser af det, som giver en fest live, men som bliver trægt at høre på et studiealbum. Deres varemærke er deres energi og deres måde at rappe på, men rappen er mest af alt vokal, der vælter monotont af sted. Det bliver banket ind i mikrofonen med høj energi og styrke, men der mangler virkelig nogle variationer – både vokalt, tonalt, rytmisk, musikalsk og tekstligt."

Du kan feste med på "Dude" her:

ANNONCE