Nyhed

Giana Factory serverer citronmåne

Den danske trio klar med opfølger til fire år gammelt debutalbum

 
Det skortede ikke på opmærksomheden omkring Louise Foo (billedet), Lisbeth Fritze og Sofie Johanne - alias Giana Factory - da de i 2009 udsendte ep'en "Bloody Game" og året efter fulgte op med den internationalt udsendte debutplade "Save the Youth."
 
Blandt de mange, som lod sig imponere af den københavnske trio var GAFFAs webredaktør Ole Rosenstand Svidt. Han tildelte fire af seks mulige stjerner til albummet og konkluderede at "Dansk rocks ungdom lever og har det godt." 
 
Nu er Giana Factory så endelig klar til at udsende nyt album, som udkommer den 26. maj under titlen "Lemon Moon" og er produceret af den særdeles efterspurgte herre Trentemøller. 
 
"Trentemøller er super god til at kombinere det rytmiske univers med de varme mere organiske elementer. Han forstår vores univers og har et virkelig godt øre for lyd," bedyrer bandet og fortsætter: "Han er god til høre, hvornår en sang skal have lov til at stå, som den er, og hvornår den har brug for et ekstra push."
 
Førstesinglen fra det kommende album, betitlet "I Live at Night," har allerede været i rotation som radiostationen P3s "Uundgåelige," ligesom Giana Factory er aktuelle med en video til sangen. Den kan ses her.
ANNONCE