Nyhed

Er Courtney Love fuld af varm luft?

Punksangerinden er træt af rockmusik og forsøger sig nu på de skrå brædder ... Som operasangerinde!

Mange forsmåede Nirvana-fans har sikkert i årevis haft følelsen af, at Cobains enke, Courtney Love, mildest talt er fuld af varm luft. Nu kommer vi ét skridt nærmere at bekræfte det synspunkt. Love springer nemlig ud som operasanger. Det skriver amerikanske Rolling Stone Magazine. 

Måske der er tale om en overspringshandling af sælsom karakter. Love, der har haft en mindre skriveblokade og haft svært ved at afslutte sin selvbiografi, har nemlig smidt skriblerierne på hylden og i stedet kastet sit fokus på at synge opera. Hun er allerede blevet castet til en hovedrolle i den kommende pop-opera "Kansas City Choir Boy", som løber af stablen med 10 forestillinger under "New York's Prototype: Opera/Theater/Now Festival" fra den 8. til den 17. januar. 

- Jeg elsker konceptet, og jeg er betaget af musikken, fortæller Love om stykket. - Jeg er hele tiden ude at spille. Jeg vil gerne prøve andre ting, der er forskellige. Jeg har lige overstået en rock-turné i Australien, og det var fedt, men det har jeg altså gjort i så lang tid. Jeg havde lyst til at prøve noget mere udfordrende.

Komponisten bag "Kansas City Choir Boy" er begejsteret for at have Love med på rollelisten. Han fortæller til New York Times, hvor overrasket han var over at caste Love i hovedrollen.

- Jeg har altid været fascineret af hende. Jeg elsker hendes stemme, og jeg synes, at hun er en fantastisk skuespillerinde. Og jeg forestillede mig, at hun ville finde rollen interessant, siger han.

Almond spiller selv den mandlige hovedrolle i stykket, som bliver beskrevet som et "teater-agtigt konceptalbum om eksplosiv, ung kærlighed, der bliver testet af den onde skæbne, fortalt gennem en række mystiske flashbacks."

Måske der dog alligevel er lidt varm luft på spil i denne sammenhæng, for Almond afviser, at man kommer til at høre Love med en klassisk skrigende vokal, der kan få glas til at gå itu. Hans stykke er nemlig tættere på et konceptalbum end en egentlig opera. 

- Når jeg siger "opera", mener jeg ikke, at det foregår som en rigtig opera, fortæller han-  Jeg mener det på den måde, at det er en samling sange, som fortæller en historie. Jeg skriver musicals, jeg skriver teaterstykker, og jeg skriver, hvad jeg selv kalder opera.

Der er med andre ord større chance for en egentlig Hole-reunion end at fange Love som Maria Callas i "La Wally".

Courtney Love har tidligere i år gjort sig uheldigt bemærket med påstande om at kunne lokalisere det forsvundne fly MH370 og et verbalt slagsmål med den amerikanske komiker Daniel Tosh. Senest har hun forklaret, at hun har spenderet hele arven efter Kurt Cobain - rundt regnet 27 millioner dollars - blandt andet på et eskaleret stofmisbrug. 

I sidste måned skrev vi om Courtney Loves evner på scenen, og gik du glip af den artikel, kan du læse den her, mens du hører den arrige punkrocker live i klippet her forneden. Det er, som man siger i Nordjylland, "ponk":

ANNONCE