Nyhed

Cee Lo Green: Det er kun voldtægt, hvis kvinden er ved bevidsthed

Soulsangeren erklærer indvendinger i en narko- og voldtægtssag og gør sig uheldigt bemærket på Twitter

Thomas Callaway, bedre kendt under pseudonymet Cee Lo Green, havde ingen indvendinger i retten til, at han ifølge politiet skulle have taget ecstasy med en ukendt kvinde. Han nægtede dog kendskab til beskyldningerne om, at han skulle have brugt narkoen til at bedøve kvinden, skriver Billboard. Cee Lo Green slap for fængselsstraf for sin narkoforseelse. Dommer Mark Young idømte ham derimod tre års fprøvetid og 360 timers samfundstjeneste. Green skal sideløbende gennemføre 52 møder for anonyme alkoholikere og stofmisbrugere. Den føromtalte kvinde påstod, at Green have inviteret hende på bar, hvorefter hun mistede bevidstheden og næste morgen lå nøgen i Green' seng uden erindring om nattens begivenheder.

Der var dog modstridende elementer i kvindens historie, da vidner havde set kvinden forlade baren i glimrende tilstand, sammen med Green. Rapperens pr-folk udtalte dengang følgende: "Da sagen lige nu bliver efterforsket, kan vi selvfølgelig ikke tale om det så frit, som vi ønsker. Hvad vi på nuværende tidspunkt kan sige, er at disse beskyldninger er foragtelige, usande og dybt sårende for Cee Lo, hans børn og hans famile".

Green' pr-folk havde dog øjensynligt ikke briefet rapperen om brugen af sociale medier i kølvandet på en retssag. Green valgte for kort tid siden at forsøge at forsvare sin sag ved at definere, hvad en voldtægt i virkeligheden er. Green havde dog ikke den mest gængse opfattelse af dette. Han skrev følgende på sin Twitterprofil, som modsvar på alle anklager:


"Hvis nogen er besvimet, er de jo ikke sammen med dig bevidst. Og at være sammen med én indebærer samtykke."

og:

"Personer, som virkelig er blevet voldtaget, kan huske det!"


og sidst, men ikke mindst:

"Lad os sige, at jeg prøvede, men at det ikke lykkedes, men kvinden sagde, at jeg gjorde det, hvad skete der så i virkeligheden?"

Cee Lo Greens pr-folk har måske efterfølgende råbt vagt i gevær, da Green kort tid efter ovenstående tweets slettede kommentarerne og til sidst hele sin Twitterprofil. Sangeren, som er kendt for albummet "The Lady Killer" og megahittet "Fuck You", undskylder efterfølgende for sine kommentarer på Twitter og mener at de er blevet taget ud af kontekst.


Hør Cee Lo Green med det, omstændighederne taget i betragtning, upassende nummer "Fuck You", herunder:

 

 

 


ANNONCE