Nyhed

CeeLo Green undskylder efter sin kritik af Cardi B og Megan Thee Stallion

GAFFA.dk – alt om musik

I et interview rettede sangeren og rapperen for nylig en skarp kritik af Cardi B og Megan Thee Stallion i kølvandet på deres nye bramfrie single "WAP". Men nu føler han sig misforstået og giver dem en undskyldning.

“There’s some whores in this house/There’s some whores in this house/I said certified freak, seven days a week/Wet-ass pussy, make that pullout game weak”. 

Disse linjer er det noget eksplicitte udtryk, man bliver mødt af, når man sætter Cardi B og Megan Thee Stallions nye single “WAP” på. En single, der er røget direkte til tops på hitlisterne, og som på YouTube er blevet set mere end 80 millioner gange – på mindre end en uge.

Men på trods af en ekstrem popularitet, er singlen – og også den tilhørende musikvideo – blevet debatteret heftigt i flere henseender. Som tekstuniverset indikerer, har vi nemlig med nogle meget frigjorte kvinder at gøre, der nægter at lægge låg på deres seksualitet. Sangens seksuelle grundtone er netop et feministisk statement, og kvindernes adfærd bliver udtryk for ét stort “fuck dig” til verden.

Men det er ikke alle, der hopper med på den fjerde feminismebølge, og i et interview til mediet Far Out stiller CeeLo Green en kritik af “WAP”.

“Meget musik i dag er meget uheldigt og skuffende på et personligt og moralsk niveau. Der var engang, hvor vi var kyndige nok til at kode visse ting. Vi kunne udtrykke vores musik til dem, den var ment til, med stilen i vores sprog. Men nu er musik blevet skamløs, det er ren og skær vildskab,” fortæller rapperen.

“Undskyld”
Det lader dog imidlertid til, at CeeLo Green føler sig misforstået, og han giver nu Cardi B og Megan Thee Stallion en undskyldning på Twitter.

“Der ser ud til at være en misforståelse omkring et citat fra et interview, jeg var med i, for et par dage siden”, indleder CeeLo Green.

“For det første er jeg en talsmand for kunstnerisk frihed og udtryk, og også en fan af kvindelige rappere som Nicki, Cardi og Megan”, uddyber han og forklarer desuden, at han kender de fleste af dem personligt og blandt andet anser Cardi B som familie.

“Derfor ville jeg aldrig disrespektere dem på nogen måde. Jeg anerkender dem alle som magtfulde, smukke og indflydelsesrige kvinder… og fagfolk. Jeg undskylder helhjertet til hver enkelt af dem for den ulejlighed, de er blevet forårsaget, på grund af at et fragment af mit interview blev brugt som overskrift og skabte en kontrovers mellem mig og disse kvinder såvel som deres fans,” fortsætter han.

Slutteligt i sit tweet tilføjer CeeLo Green: “Vid, at jeg støtter alle, der er en del af vores samfund og kultur. Det har jeg altid været og vil altid være! Jeg sender stor kærlighed til alle de kvindelige kunstnere, der styrer spillet og har styr på deres ‘business’”. ANNONCE