Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Fem dages festival i Odense, gratis koncerter i Aarhus eller spontan fødselsdags-housefest i København? Find vej til dansegulvene her.

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

Fem dages festival i Odense
Så er det blevet tid til PHONO-festivalen igen, som i år er større end nogensinde med 34 elektroniske musiknavne fordelt på fem dage. Blandt musikerne på programmet i år er James Holden (UK), Fuck Buttons (UK), AUX 88 (US), CHLLNGR (US) og Egyptian Lover (US), men nogle af de bedste oplevelser gemmer sig sandsynligvis bag navne, du ikke kender endnu, og er måske fra Libanon, Polen eller Japan, så gå på opdagelse her. Og bemærk lige den afsluttende søndagskoncert på Posten med et tre tons tungt kirkeklokkespil akkompagneret af 12 klassiske musikere og en tysk technoproducer.

Hvad: PHONO Festival 2014
Hvor: Bl.a. Finlandskaj, Studenterhuset, Magasinet og Musikhuset Posten, Odense
Hvornår: 10. til 14. september
Hvordan: Billetter på billetto.dk


House med højt til loftet
Fredag er der semispontan fødselsdagsfest med åbne døre på Prags Boulevard med Jon Dasilva, Deejay Bacid & Alestry Perez plus Strung Fellows bag pulten (læs meget mere om dem her) og Rasmus Rekyl og Jeff Delibasic som de glade værter, der siger "Farvel, sommer. Hej, efterår!" i invitationen – uden at føle sig gamle overhovedet – det er jo bare årstiderne, der kommer og går, ik'? Det koster sølle 40 kr. i døren, baren er superbillig, og arrangørerne lover camoufalgenet og kulørte lys.

Hvad: Hello Warehouse! Birthday Party
Hvor: PB43, Prags Boulevrad 43, Kbh. S.
Hvornår: Fredag fra kl. 23
Hvordan: Facebook-link


VICE og WiMP rykker til Aarhus
VICE og WiMPs række af gratis koncerter rykker nu for første gang til Aarhus – med Quick Quick Obey og Lowly på scenen – og Signe Høi Jensen bag dj-pulten. Det skulle have været en del af gadefesten Mejlgade for Mangfoldighed, som åbenbart var gået hen og blevet så populær, at den blev aflyst af plads- og sikkerhedshensyn – men (en del af) festlighederne er så rykket indendørs i Aarhus Filmby – heriblandt denne Live Session, der, som altid, er gratis – og også byder på gratis øl og Jägermeister-shots til de første. Læs mere på facebook.

Hvad: VICE x WiMP Live Sessions in Aarhus: Quick Quick Obey + Lowly
Hvor: Filmbyens Studier 1+2, Filmbyen 23, Aarhus C
Hvornår: Lørdag 13. september kl. 22
Hvordan: Send dit fulde navn til dkcontact@vice.com


Caribbisk fiskefest på havnen
Mere Aarhus: Fredag er der jamaicansk stemning på havnen, hvor det jamaicanske lydsystem Shackdem Sound spiller klassisk reggae, mento og calypso, mens caribiske kokke serverer caribiske fiskeretter (såsom grøntsagssuppen fish tea og grillet Blue Marlin) – suppleret af jamaicansk rum-punch og Red Stripe, selvfølgelig. Der er koncert med Akablay plus det lokale Lo Down Reggae Band.

Hvad: Caribisk Seafood-fest på havnen
Hvor: Fiskerivej 4A, Aarhus Havn
Hvornår: Fredag 12 til 18
Hvordan: Facebook-link


Som altid godt på KB18
Vil du feste til op ad formiddagen i København, er KB18 stedet, og som sædvanlig har klubben i det gode hjørne fine ting på programmet denne weekend: Fredag bliver der trancet på dansegulvet med bl.a. N.A.S.A. og Timedrained på lineuppen og pladereleasefest for Yum Kaax (tjek soundcloud). Læs mere her på facebook.

Og lørdag har Kulturshot hevet tyske Oliver Koletzki og svenske Funk Mechanic til byen, suppleret af Møltov, Rexie Lex, Marc Helt og Orient Express (FR). Hør hovednavnet Oliver Koletzki her på soundcloud - og læs mere her.

Hvad: Reconstruct præsenterer Yum Kaax + Timedrained + N.A.S.A.
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V.
Hvornår: Fredag fra kl. 23:55 til 08
Hvordan: Facebook-link

Hvad: Kulturshot præsenterer Oliver Koletzki
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V.
Hvornår: Lørdag 13. september kl. 23:55 til 10
Hvordan: 120 i forsalg på billetto.dk

ANNONCE