Nyhed

Lyt: Ny single fra Florence + the Machine

Florence Welch er ude med en teaser for sit kommende tredje album, med singlen Ship to Wreck

Den engelske sangerinde Florence Welch, der slår sine folder under navnet Florence + the Machine, er klar med den nye single "Ship to Wreck", der bliver en del af hendes tredje album. Videoen til singlen, der er optaget i sangerindens eget hjem, vil eftersigende kunne opleves allerede i næste uge.

Den energiske "Ship to Wreck" er anden single fra albummet "How Big, How Blue, How Beautiful", der udkommer 1. juni. Lige i tide til Florences visit på årets Roskilde Festival. Det tredje album er produceret af Markus Dravs, der også står bag udgivelser fra store navne som Björk, Arcade Fire og Coldplay.

Selv udtaler Florence med det karakteristiske røde hår om "Ship to wreck" til NME; "Jeg tænkte på min egen selvdestruktive side, og hvordan du kan bygge noget op, bare for at ødelægge det igen, "enjoy/destroy", "create/devastate" og så videre. Når du står midt i den hvirvelvind, ender du ofte med at ødelægge det, du elsker mest."

Sidst Florence var ude med nyt fuldlængde-materiale var i oktober 2011, hvor GAFFAs Erik Barkman gav sangerindens andet album 4 stjerner. med ordene "Arrangementerne på Ceremonials er monumentale: Korene lyder større end dem i Westminster Abbey, strygerne er som taget ud af et Hollywood-melodrama fra 1950, og trommesættene er mest bækkener og stortrommer" 

Track-listen til "How Big, How Blue, How Beautiful" bliver som følger:

'Ship To Wreck'
'What Kind Of Man'
'How Big How Blue How Beautiful'
'Queen Of Peace'
'Various Storms & Saints'
'Delilah'
'Long & Lost'
'Caught'
'Third Eye'
'St Jude'
'Mother'

De Roskilde-aktuelle briter er desuden med på listen over GAFFAs 11 essentielle til Roskilde Festival.

ANNONCE