Nyhed

Playliste: De 10 mest streamede sange på Smukfest

Varm op til festivalen med de optrædendes største hits

Det er artisterne bag nogle af de numre, vi har streamet allermest, der til sommer dukker op på de danske festivaler. I 2014 rundede britiske Calvin Harris 1 milliard afspilninger på Spotify, og da året løb ud, var han den 9. mest spillede artist i Danmark og den fjerde mest spillede globalt. Han spiller til sommer på Tinderbox i Odense.

Sam Smiths album "In The Lonely Hour" var sidste år det næstmest streamede album i verden og nummer tre i Danmark. Sam Smith spiller til sommer på NorthSide i Aarhus. Og så kan det da godt være, at ingen danske festivaler har haft held til at indfange det hotteste navn af alle – britiske Ed Sheeran.

GAFFA har herunder samlet en top-10 over de mest streamede Spotify-hits, du kan opleve på Smukfest i Skanderborg 5.–9. august. Tallene er opgjort 21. april. Hør sangene nedenfor på Spotify og WiMP.

10. Medina: Jalousi 

Popprinsessen er et af danske mest streamede navne, og "Jalousi" er afspillet 9,8 millioner gange på Spotify. Medina optræder torsdag.

9. Future Islands: Seasons (Waiting on You)

Albummet hedder "Singles", og der er da også en hel del guf at komme efter. Mest populære bedømt ud fra Spotify er "Seasons (Waiting on You)" med 12,7 millioner streaminger. Future Islands spiller lørdag.

8. 10cc: I'm Not in Love

Med 13,4 millioner afspilninger er "I'm Not in Love" det største hit fra veteranerne. 10cc kan opleves i bøgeskoven fredag.

7. MØ: Don't Wanna Dance

Hun hitter internationalt, og hun er da også festivalens mest populære danske artist. "Don't Wanna Dance" er topscorer i MØs eget navn med 13,6 millioner afspilninger. MØ optræder på mange danske festivaler til sommer – i Skanderborg spiller hun fredag.

6. Lenny Kravitz: Fly Away

Festivalens store internationale rocknavn i år spiller fredag. "Fly Away" er ifølge Spotify stærkeste hit med 19,7 millioner afspilninger.

5. Hardwell: Call Me a Spaceman

21,6 millioner gange er Hardwells stærkeste nummer streamet på Spotify. Optræder på Smukfest som tordsdagens hovednavn.

4. Beck: Loser

Honoreret med en Grammy tidligere i år og uden tvivl et ønske blandt andre af landets største festivaler. "Loser" er mest populære blandt Becks mange hits og kan opleves lørdag. 25,3 millioner streaminger.

3. La Roux: Bullet Proof

35,4 millioner gange er "Bullet Proof" afspillet i Spotify. La Roux spiller på Smukfest torsdag.

2. Tiësto: Wasted 

Festivalens to stærke elektroniske navne er stukket langt foran pøblen. Hollandske Tïësto (billedet) har i flere år formået at sprede sin techno på nye måder og har opnået en enorm hype og fanskara. "Wasted" er med 133,7 millioner afspilninger hans mest streamede på Spotify. Tïesto spiller på festivalens åbningsdag, onsdag.

1. Avicii – Wake Me Up

Den har hittet kolossalt i alverdens radioer og også på Spotify, hvor "Wake Me Up" er afspillet imponerende 347,4 millioner gange. Avicii er løs på Skanderborg fredag.

Læs også disse Smukfest-artikler:
 
 
 
ANNONCE