Nyhed

Mød Marie Key i GAFFA februar – på gaden nu

Læs også om Kraftwerk, Steppeulvene, Hozier, kampen om festivalmarkedet del tre og meget mere

Så er GAFFAs andet nummer kommet på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, temaartikler, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie gælder Marie Key, som er aktuel med sit tredje soloalbum, opfølgeren til det massive gennembrud fra 2012. Vi har mødt hende til en lang snak om blandt andet pludselig at være blevet et kendt ansigt

Der er røre i det danske festivallandskab. Tinderbox Festival har meldt sin ankomst, og det har fået konkurrenter som Roskilde og Smukfest til at reagere offensivt. Vi fortælller del tre af historien om festivalfejden – denne gang med fokus på kommunernes rolle.

Kraftwerk kommer til Danmark og fremfører deres otte mest kendte album i deres helhed ved otte koncerter. Vi fortæller historien om elektro-legenderne.

Steppeulvene er aktuelle med genudgivelsen af deres stilskabende debutalbum "Hip" og Ole Christian Madsens spillefilm "Steppeulven" om gruppen og deres karismatiske forsanger Eik Skaløe. Vi har talt med det legendariske orkester.

Du kan også møde Hozier, The Districts og Nick Mulvey, se Clemens svare på læsernes spørgsmål, læse om den "Steppeulven"-aktuelle skuespiller Joachim Fjelstrups musiksmag og meget, meget mere.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med februarudgaven af GAFFA!

ANNONCE