Nyhed

Musikvideo: Camille Jones sænker paraderne

Sangerinden er klar med nyt udspil, hvor hun forlader klubben for en mere drømmende lyd

Camille Jones har det seneste årti haft stor succes som sangerinde og producer. Nu sænker hun paraderne i musikvideoen til singlen "All That Matters". Se den her forneden.

Jones har ændret kurs og handlet på sine drømme og ønsker. Det betyder et mindre stilskifte i hendes lyd, og det er samtidig signaleret i videoen, hvor sangerinden har iført sig kun guldglimmer. På sin vis forlader Jones klubben og omfavner balladen i stedet.

Camille Jones udgav i 2000 sit selvbetitlede debutalbum, hvorfra "Nothing Comes From Nothing" blev så stort et hit, at Gyldendals satirehæfte Blæksprutten forsøgte at gøre sig lystig over titlen ("Ingenting kommer af ingenting – det lader sig høre"). I 2004 udgav hun opfølgeren "Surrender", hvorfra singlen "The Creeps" i første omgang blev et mindre hit, inden det blev et stort hit i et Fedde Le Grand-remix.


I 2011 udkom så Camille Jones' seneste album, "Did I Say I Love You". GAFFAs musikanmelder Sohail Hassan kvitterede med fire stjerner og anbefalede følgende i sin anmeldelse: "Det kan anbefales at høre Camille Jones højt." Sådan!

Se "All That Matters" her: 


ANNONCE