Nyhed

Camille Jones udgiver i dag personligt popalbum

Albummet Camille leverer solid popmusik, som sætter fokus på sangerindens alder og følelser

Den danske popsangerinde Camille Jones udgiver i dag, fredag den 5. februar, sit femte studiealbum. Albummet tager udgangspunkt i sangerindens eget liv om det at blive ældre og stadig stå fast ved, hvem man er. Camille Jones slår fast, at hun ikke er interesseret i at lave om på den, hun er, eller den musik hun skaber, bare fordi hun bliver ældre.

"Jeg ser det ikke som et mål at skulle ramme nogen på min egen alder, når jeg laver musik, og det har jeg aldrig gjort. Det er ikke den naturlige vej. Jeg står fast på, hvem jeg er og bliver ved med at lave den slags musik, jeg har lyst til og altid har brændt for: Popmusik", siger Jones

Og solid popmusik er, hvad albummet "Camille" byder på. Desuden har teksterne aldrig været tættere på Jones' eget liv end på dette album. Blandt andet reflekter Jones' over hendes valg om af at være mor alene på albummet sidste nummer "All That Matters".


Jones fortæller videre, at "der er nærmest opstået en forventning om, at når man er sangerinde og runder 40, så laver man en jazzplade. Men det har jeg slet ikke lyst til. Jeg elsker pop, fordi det er her, det nye i musikken ofte sker først, og fordi det er her, det gode beat og den stærke melodi er mest til stede."

Jones er stolt af at have rundet de 42 år, og hun vil ikke lade musikbranchen diktere hendes lyd. Albummet er derfor også blevet til i et nyt samarbejde med det unge producer-team Nector, som blandt andet har produceret sangerinden med den skæve pop-lyd, Kill J. I dette samarbejde har melodikken og det storladne i produktionen fået plads. Jones' stemme og tekster får lov til at slå klart i igennem, mens beatet er bærende fremfor dominerende.

Albummet "Camille" udkommer i dag på disco:wax.


Lyt til "All That Matters" fra Camille Jones' nye album "Camille" her:

ANNONCE