Nyhed

Tori Amos giver dansk slotskoncert

Den amerikanske singer-songwriter besøger Danmark til sommer

Tori Amos er, hvad man kan kalde en særdeles veletableret kunstner, kendt for sin sjælfulde, personlige musik og ærlige, lyriske tekster. Nu kommer sangerinden med en manke i flammer til Danmark, når hun gæster Egeskov Slot på Fyn den 6. juni i år.

Det er første gang nogensinde, at der afholdes en koncert i Renæssancehaven på Egeskov Slot. Men du skal være hurtigt ude, for der er kun sat 1200 billetter til salg til koncerten i de smukke rammer.

Tori Amos er en af de mest respekterede, indflydelsesrige og succesfulde kunstnere og sangskrivere gennem de sidste 25 år. Siden debutalbummet "Little Earthquakes" fra 1992 har Tori Amos solgt over 12 millioner albummer, spillet mere end tusind koncerter og vundet talrige priser. 


Tori Amos udgav i maj sidste år sit 14. studiealbum "Unrepentant Geraldines", der er et af hendes mere afdæmpede udspil. På albummet er hun næsten ene musiker med sit klaver og andre tangentinstrumenter, kun bakket op af diskret guitar og lidt programmering. Sidst Tori Amos gav koncert i Danmark var i maj 2014 til en udsolgt koncert i DR Koncertsalen. En koncert, som modtog fire stjerner fra GAFFAs anmelder Espen Strunk.

Billetsalget starter mandag 2. februar kl. 10.00 via livenation.dk og billetnet.dk og på telefon 70 15 65 65

Varm op med "Trouble's Lament" fra "Unrepentant Geraldines":


 

 

 

ANNONCE