Nyhed

Ibrahim Electric fejrer også Rusts 25 års fødselsdag

Trioen har meldt sig under de fejrende faner og giver koncert i november

Fødselsdagsprogrammet på Rust fortsætter. Tidligere på ugen blev Dizzy Mizz Lizzy annonceret, og nu har Ibrahim Electric også meldt deres ankomst til spillestedet den 7. november.

Trioen består af tre store kapaciteter indenfor dansk musik, nærmere betegnet guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist Jeppe Tuxen. Gruppen blev dannet i 2002 og har siden de sendt otte fuldlængder på gaden, hvoraf det seneste, "Rumours From Outer Space", udkom sidste år.

GAFFAs musikanmelder Ivan Rod kvitterede med flotte fem stjerner og konkluderede: "Rumours From Outer Space er, af en række supergode album, deres hidtil bedste: et medrivende, fremragende, meget pågående album for ikke-pedanter."

Ibrahim Electric mestrer kunsten at holde publikum tryllebundet, både i korte og koncise 2-3 minutters spurter og i de længere ekstatiske langdistanceløb. Denne forrygende og grænsesprængende trio henvender sig ikke til en specifik målgruppe, men er for alle, der kan lide at lytte, grine og danse til den lyse morgen. Det konkluderede GAFFAs Kasper Brinck også, da trioen spillede på Atlas i Aarhus sidste år: "Fra scenen, mellem instrumenterne er afsendt energiske signaler, og man kan ikke undgå at føle sig oplivet og inspireret bagefter."

Billetter er i salg og kan skaffes her

 

ANNONCE