Nyhed

Built to Spill indtager Danmark

Det amerikanske indie-rock-band giver to koncerter til efteråret

Der er langt fra Idaho i "Guds eget land" og til Danmark, men ikke desto mindre begiver indie rock-gruppen Built to Spill sig ud på den lange tur til efteråret. Built to Spill giver nemlig koncert på VoxHall 7. novembrer og Loppen den 10. november i anledningen af udgivelsen af deres ottende album, "Untethered Moon", som kom på gaden den 21. april.

Built to Spill er en af den slags bands, man på én gang kan glæde sig over at have for sig selv og samtidig ønske, at mange flere ville få øjnene op for. Siden debuten tilbage i 1993 med "Ultimative Alternative Wavers" har bandet aldrig gået af vejen for at lege med støjende guitarer og kompositoriske spidsfindigheder, samtidig med at de har været leveringsdygtige i alternative indie-ørehængere. Denne blanding affødte op gennem 1990'erne store bifald fra anmelderne for deres albums "There's Nothing Wrong With Love" (1994), "Perfect From Now On" (1997) og "Keep It Like a Secret" (1999), der placerede bandet i samme liga som Pavement og Dinosaur Jr.

Nu er de altså atter aktuel med et nyt album, som gruppen formentlig spiller en hel del numre fra, når de gæster Danmark til november.   

Køb billetter via spillestedernes hjemmesider.

Varm op med "Conventional Wisdom":

 

 

 

ANNONCE