Nyhed

Built To Spill gæster Danmark

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Det amerikanske indie-rockband Built To Spill gæster landets to største byer til foråret. 

Gruppen drager i 2019 afsted på deres 20 års-jubilæumsturné med albummet Keep It Like A Secret, og det er i den forbindelse, at de gæster Aarhus og København. Den 10. maj træder Built To Spill op på scenen under arrangementet "A Colossal Weekend", som løber af stablen den anden weekend i maj i Vega.

Tre dage efter, den 13. maj, er det VoxHall og aarhusianernes tur til at byde velkommen til indierockerne. Det danske publikum kan se frem til at høre mesterværket Keep It Like A Secret fra ende til anden. Albummet, hvor folk og musikanmeldere for alvor fik øjnene op for bandet. 

LÆS OGSÅ: Built To Spill: Rolling Stone Weekender, Weissenhäuser Strand

Da Built To Spill for tre år siden spillede på den tyske festival Rolling Stone Weekender var GAFFA med. En koncert som høstede fire stjerner med rosende ord: "Martsch står naturligt i front for et virkeligt energisk band, og med sin karakteristiske rastløse stil lader han sin huggende guitarlyd og de mange, lange og højenergiske soloer flyde ud i lokalet". 

Siden debuten tilbage i 1993 med Ultimative Alternative Wavers har bandet aldrig gået af vejen for at lege med støjende guitarer, og samtidig har de været leveringsdygtige i alternative indie-ørehængere. Det seneste og ottende album stammer fra 2015 – Untethered Moon

Billetsalget starter fredag den 28. september kl. 10

ANNONCE