Nyhed

David Byrne aflyser Click Festival-besøg

Click Festival har dog fundet afløsere

På grund af tidspres har den skotske musiker David Byrne valgt at aflyse sin ellers annoncerede artist talk på Click Festival og udskyder dermed sin medvirken på festivalen til næste år:

"Vi er super ærgerlige over at Byrne har måttet udskyde sit besøg, men glæder os til at se, hvad samarbejdet bringer i 2016. Det er til gengæld lykkedes at få Mad Mike Banks og holdet fra Underground Resistance i hus, hvilket vi betragter som noget af et scoop her på falderebet – det er legendarisk stof for den elektroniske scene", fortæller festivallederen, Georg Rasmussen, om den tidligere Talking Heads-forsangers aflysning.

Det er dog i mellemtiden lykkedes festivalen at finde flere afløsere:


Underground Resistance, som er et de mest indflydelsesrige elektroniske kollektiver i technoens historie, danske Cæcilie Trier Mørch, som vil præsentere nyt materiale og det opkommende engelske søsterpar, Hockeysmith, vil levere toner af postpunk, acidhouse og drømmende pop. Derudover kommer Dansk Institut for Elektronisk Musik forbi og deler musik fra en række nye danske komponister.

Som noget nyt kan festivalen også introducere et nyt koncept, kaldet Click Live, der har til formål at udfordre det traditionelle format. Her vil de i Værftshallerne byde publikum på en masse mini-raves, koncerter og søvneksperimenter i et helt døgn. Publikum vil kunne se frem til navne som Brian Williams, Esplendor Geometrico, Jean-Louis Costes og Ke/Hil.

Se mere om Click Live her


Click festivalen finder sted fra den 14. til den 17. maj i Helsingør, mere info kan findes på deres hjemmeside, og du kan købe billetterne her

I mellemtiden kan du varme op med "Jewel" af CTM:

 


 

 

ANNONCE