Nyhed

Musik i Lejet melder udsolgt af partoutbilletter

Hvis man kun vil besøge festivalen en enkelt dag, er der stadig endagsbilletter i salg, ligesom der stadig er billetter til festivalgæsterne over 60 år

Selvom der stadig er over to måneder til, at festivalen Musik i Lejet indtager stranden i Tisvilde, er der ikke flere partoutbilletter tilbage. Det melder festivalen ud. 

Det er stadigt muligt at sikre sig en endagsbillet, men dem skal man nok heller ikke tøve for længe med at købe ud fra efterspørgslen at dømme. Således fortsætter Musik I Lejet en fin tradition med at få revet billetterne væk. 

De sidste to år har Musik i Lejet også kunnet melde udsolgt inden festivalstart. Billetterne blev sat i salg i december, hvor de første 500 earlybirdbilletter blev revet væk på under 30 minutter.

Det er endda langt fra hele musikprogrammet, der er offentliggjort, men det skræmmer tilsyneladende ikke festivalgængerne. Det endelige program ligger klar i juni.

"Det er overvældende at opleve den interesse, der er for Musik i Lejet, og vi er utroligt glade for det rygklap, vi tolker det som. Vi har endnu ikke offentliggjort hele programmet, og det tyder på, at vores gæster både stoler på stemningen og på vores evne til at sætte et attraktivt program sammen. Det er super fedt," udtaler arrangør Andreas Thomas Grauengaard.

Musik i Lejet løber af stablen fra d. 16.-18. Juli på stranden i Tisvildeleje. Endagsbilletter kan stadig skaffes via GAFFA Live

Allerede offentliggjorte navne er:

 

UKENDT KUNSTNER // BIKSTOK // THE MINDS OF 99 // VINNIE WHO // NAO (UK) // RANGLEKLODS // KWAMIE LIV // TOMAS BARFOD // HYMNS FROM NINEVEH // ULIGE NUMRE // THE ATTIC SLEEPERS // JACOB BELLENS MED BAND // CANCER // HEIMATT // AV AV AV // KENTAUR // THRKNGS // KENTON SLASH DEMON // JOOKS

Billedet er fra Ønskeøens koncert på sidste års festival. 

ANNONCE