Nyhed

Følg The Minds Of 99 på en tur til Vega

Bandet giver dig et indblik i øjeblikkene op til, under og efter gruppens udsolgte koncert på Lille Vega

Tuborg Musikhjælp står bag en ny video, der følger The Minds of 99 op til, under og efter en udsolgt koncert på det københavnske spillested Lille Vega i oktober 2014. "Det er helt klart ét af de jobs i år, som vi har glædet os allermest til, for det er vores by - og der er fucking udsolgt" udtaler den forventningsfulde trommeslager, Louis i tourbussen. 

Videoen byder på optagelser af bandets tour-ritualer, hvor der "grindes tidinger", hvilket helst skal gøre lidt ondt. Og så kan du opleve den begejstrede forsanger Niels Brandt fortælle om koncertoplevelsen og det fremmødte publikum med ordene: "Det gir' mig lidt kriller i maven, at det er på det niveau nu, så det var en rigtig stor oplevelse. Man kunne mærke, de var kommet for at se os og mærke, at de kendte sangene. Hvis det er vores fans, så er det rigtig fedt."

Videoen kommer som optakt til orkestrets forårstour, der bliver skudt igang til april. De arbejder desuden på albumopfølgeren til deres anmelderroste debutalbum, der udkom for mindre end et år siden. Du kan se de planlagte forårskoncerter her, og efter en kort orientering kan du få et indblik i livet på landevejen for den danske gruppe:

16. april Posten, Odense
17. april Aalborg Universitets årsfest 2015 
18. april Kulisselageret, Horsens
23. april Tobakken, Esbjerg
24. april Vershuset, Næstved
25. april Pumpehuset, København

ANNONCE