Nyhed

Kongsted optræder til Danish DeeJay Awards

Den mange-nominerede dj får besøg af en masse trommer på scenen

Dj'en og producereren Kongsted har rigtig gode odds for at vinde en pris eller to til dette års Danish DeeJay Awards. Han er nomineret i hele seks kategorier, og nu er det netop blevet offentliggjort, at han også optræder til showet. Kongsted kommer til at optræde med et længere sæt, hvor blandt andre Copenhagen Drummers vil indgå.

Der er som sagt stor sandsynlighed for, at det ikke kun bliver under sin sceneoptræden, at han kommer til at løfte hænderne i vejret - men også som prisvinder. Han har to gange tidligere modtaget prisen for "Årets Danske Mainstream-DeeJay", og det er andet år i træk, at han høster et stort antal nomineringer.

Med sine kæmpehits "Drunk Smiley Guy" og "R.E.D" er han blandt de mest efterspurgte på landets diskoteker og klubber. I forbindelse med sine mange nomineringer udtaler han: "Det er helt uvirkeligt for mig igen at være top-nomineret til DDJA. Det har været et fantastisk år med to store tracks på hitlisterne, men alligevel ved man jo ikke, hvordan det bedømmes, når kollegaerne skal afgive deres stemmer. Jeg er beæret og meget stolt over nomineringerne, og håber da også, jeg igen er heldig at få lov til at hjemtage et par af statuetterne på DDJA, der er årets højdepunkt for os på klubscenen."


Kongsted er nomineret i kategorierne: "Årets Danske Artist", "Årets Danske DeeJay", "The Voice-Clubbing-Prisen", to gange til "Dancechart.dk-Prisen" og "Årets Danske DeeJay-Favorit".

Du kan se alle kategorier samt de nominerede lige her.

Danish DeeJay Awards 2015 løber af stablen torsdag den 30. april i Øksnehallen i København.


Du kan finde billetter her.

ANNONCE