Nyhed

Benal og MORTEN skyder studiestarten i gang

GAFFA.dk – alt om musik

Alle de fynske studerende kan skyde skolestarten i gang med manér, når festivalen Generator løber af stablen fra den 6. til den 9. september. 

Festivalen er Odenses nye studiestartsfestival, som byder alle de nye studerende velkommen til byen og tilbage efter sommerferien. Festivalen tager over efter gadefestivalen Karrusel, som har været afholdt de sidste fire år, men i 2017 måtte lukke ned. Musikprogrammet byder på en pose blandede bolcher genremæssigt, hvor der vil være noget for enhver smag, om du så er til techno, hiphop, urban eller pop. Herudover frembringer Kansas City en metal-scene, mens Odeology står for en elektronisk scene. 

På musikprogrammet finder man både store navne samt flere up-coming talenter. Benal vil om torsdagen kl. 20 skyde festivalen i gang med hiphop-beats og velskrevne tekster. Der er lagt op til et brag af en koncert, hvis den elektronsike hiphop-gruppe formår at levere i samme niveau, som til årets Roskilde-koncert, der fik fuldt hus af GAFFAs anmelder og kaldte det "den absolut bedste danske hiphop-koncert jeg har været vidne til". 

LÆS OGSÅ: Provins-dj’en, der blev superstjerne

MORTEN, også kendt som Morten Breum, vil spille lørdag aften kl. 23. Dj'en som står bag flere kæmpehits som "Domestic", ”Keep Me From You" og "Beautiful Heartbeat". MORTEN har spillet på nogle af de allerstørste scener verden over, men den 8. august er det alle de fynske studerendes tur til at danse med på de velkendte beats. 

Festivalen finder sted omkring Studenterhus Odense, Amfipladsen, flere indendørsscener og i den fynske hovedstads mange gader. Under festivalen har du rig mulighed for at gæste flere fredagsbarer, mætte dig i streetfood og synge fællessang med alle dine medstuderende.

Ydermere byder programmet på flere interessante musiknavne, herunder FaustixKongstedAlexander OscarSkinzK-Phax og Zookeepers. Se det fulde program her samt spilletidspunkter og scener. 

ANNONCE