Nyhed

Svensk soulkonge tilføjet James Brown Soul Tribute

Den 3. maj 2015 ville James Brown være fyldt 82 år, og det skal fejres med manér.

Den 2. maj 2015 hyldes den afdøde soul-legende i København med en musikalsk tribute med internationalt og dansk stjernespækket line op. Det musikalske ikon bliver ikke kun fejret med musikken, men også med et dansk releaseparty på filmen om James Browns liv "Get On Up". En prisnomineret film, som er co-produceret af Mick Jagger.
 
Med mere end 100 milliioner solgte albums og over 70 album er James Brown "The Hardest Working Man in Showbusiness". Der er ingen tvivl om, at denne mand var et musikalsk ikon. 
 
Den svenske soulkonge Eric Gadd har meldt sin ankomst til arrangementet og siger:  "Det er lige mig, og jeg glæder mig til at synge The Godfather of Souls sange." Ud over Eric Gadd er den amerikanske r&b-sanger Temu og vinderen af den første The Voice-konkurrence i 2012 på TV2, Kim Wagner også blevet tilføjet til den lange liste over kunstnere, blandt andet Debbie Sledge fra discogruppen, Sister Slegde, Niels Lan Doky, Bobo Moreno, James Sampson, Al Agami og mange flere. Alle giver de deres versioner af James Browns største hits den 2. maj i The Ballroom ved Parken på Østerbro. 

Arrangøren, Jeannie Mortensen, var personlig ven med James Brown i 18 år siger: "Jeg er stor fan af alle på holdet, men især Eric Gadd, og har været det i mange år. Det er fanfunkytastisk, at have Eric om bord, og ja, hele holdet er fans af James Browns musik som mig selv." Hun fortsætter: "Desværre døde legenden, James Brown den 25. december 2006 af kongestiv hjerteinsufficiens som følge af komplikationer fra en lungebetændelse, men hans musik vil aldrig dø, og ej vil de minder fans har, som har oplevet ham live fra hans karriere startede tilbage i 50'erne og gennem mere end fire årtider". 

Programmet:

Filmvisning:
Kl. 18.00: Døren åbnes til Filmvisning af "Get On Up".
Kl. 18.30: Filmen starter og varer 139 min. Der er bar med drinks og popcorn.

Tributekoncert:
Kl. 21:00: Dørene åbnes for gæster til koncertbilletter inkl. Afterparty.
KL.21-22: DJ Joakim Hediger spiller James Brown sange
Kl. 22:00: V.I.P James Brown Talk på scenen
Kl. 22.30: Koncert LIVE med: Eric Gadd, Debbie Sledge, Temu, Bobo Moreno, James Sampson, Al Agami, Rudee G. Richards, Kim Wagner og Niels Lan Doky

Backing Band Papa's Got A Brand New Bag

AFTERPARTY fra kl. 24.00 - 04: DJ Joakim Hediger, DJ Santiga med flere.

Billetter kan købes her,  mens resterende billetter sælges i døren fra kl. 21. 00. og koster 400 kr. Der tages kun i mod kontanter. 

AFTERPARTY fra kl. 24.00. Entre pris: 80 kr. 


For at deltage i arrangementet skal man have billet til både film, middag og koncert for at komme ind, men så er efterfesten også inkluderet. Man kan dog se filmen på storskærm helt gratis, spise James Browns yndlingsretter - real Soulfood - og høre, se og opleve et stort line-up synge deres fortolkninger af James Browns sange. 

Se traileren til "Get On Up" her:

ANNONCE