Nyhed

Faith No More sætter fut i plejehjem i ny musikvideo

Den selvsatiriske musikvideo til Sunny Side Up er bandets første siden 1998

Efter 18 års venten er der nu en ny musikvideo fra det eksperimenterende rockband Faith No More. Bandet gjorde tidligere på året et solidt comeback med albummet "Sol Invictus", hvorfra singlen "Sunny Side Up" stammer fra. Albummet var deres første studiealbum i 18 år, og musikvideoen herunder den første siden 1998. 

Det er ikke til at tage fejl af, at de tre herrer har passeret de 50 i musikvideoen. I allerbedste Faith No More-mentalitet parodierer bandet sig selv som en flok pensionister, der spiller god, gedigen rock'n'roll på et alderdomshjem. I løbet af musikvideoen lever de gamle pensionister op og opfører sig som noget, man kunne forestille sig at være vidne til på en af Københavns natklubber. 

Faith No More har en del flotte anmeldelser i bagagen fra den seneste tid. Albummet "Sol Invictus" fik fem stjerner fra GAFFAs begejstrede anmelder, og da bandet spillede på Tinderbox Festival i sommer, fortjente de sig også fem stjerner. Da de sidst gæstede Danmark og Roskilde Festival i 2009, høstede de også fem stjerner og mange flotte ord. 


Se den opkvikkende musikvideo herunder: 

ANNONCE