Nyhed

Lyt: Studerende laver mashup af Kanye West og Weezer

Nu kan du høre et helt album med mashups af rapperen og det amerikanske rockband

Den amerikanske studerende Alex Hodowanec fra Ohio State University har lavet et album, der udelukkende består af mashups af Kanye West og det amerikanske rockband Weezer. Albummet, der har fået titlen "Yeezer" indeholder musik fra Weezers bagkatalog og raps fra Kanye West. Det har blandt andet skabt kombinationen af Weezers "Say It Ain't So" med Kanye Wests nummer "Power", mens Weezers hit "Buddy Holly" fra 1994 er sat sammen med "New Workout Plan".

Alex Hodowanec har fortalt til hjemmesiden radio.com, at han har arbejdet på projektet on/off i tre år, før han lagde resultatet ud på internettet.

Selvom Weezer ikke har udgivet noget album i 2015, har det alligevel været et begivenhedsrigt år. Sanger Rivers Cuomo har været vært for fester med Shakespearetema for fans på lokale teatre. Han har også inviteret sine børn på scenen for at optræde sammen med ham på en festival. Bandet har i deres seneste video til sangen "Go Away" gjort grin med brugere af datingapp'en Tinder. Sangen er lavet i samarbejde med Best Coast-sangeren Bethany Cosentino.


Kanye West er i gang med at arbejde på sit nye album, "Swish!", alt imens han bekræfter sine planer om at stille op som præsidentkandidat i 2020.

Hør mashup-albummet "Yeezer" her: 


ANNONCE