Nyhed

I'll Be Damned opvarmer for Steel Panther i Vega

Den danske gruppe skal sørge for, at publikum er i sit es

Til september får Danmark besøg af metaldrengene fra det californiske glamrockband Steel Panther, der med humoristiske tekster og flyvende lokker er klar til at indtage Store Vega i København den 20. september. Nu er opvarmningen fundet i form af danske I'll Be Damned.

”Forbandet groovy! De aarhusianske rockhelte serverer en kompetent blanding af Pantera, AC/DC og Aerosmith toppet af med humoristisk livslede, religions- og civilisationskritik". Sådan sagde GAFFA anmelder Kristoffer Veirum, da Aarhus drengene fra I'll Be Damned spillede til sidste års Spot Festival og han kvitterede efterfølgende med hele fem stjerner. Læs anmeldelsen her.

I'll Be Damneds ambition er efter eget udsagn – med stærke riffs og et tungt groove – at fortælle dig, hvorfor du elsker rock’n’roll. De fem erfarne fyre fra Aarhus har på kort tid skabt et solidt udtryk, hvis benzin ikke blot er begejstringen over at spille hæsblæsende rockmusik, men også den ubønhørlige trang til at råbe ad det etablerede.


Hovednavnet Steel Panther kommer fra Los Angeles og har udsendt tre studiealbum, hvor det seneste rockede udspil er albummet "All You Can Eat" fra 2014. Deres tekster er kendte for at have et humoristisk glimt i øjet, og bandet har for længst smidt fløjlshandskerne, når de skildrer Californiens lumre univers, hvilket har resulteret i sangtitler som "Pussywhipped", "Gloryhole", "Fat Girl" og "Party Like Tomorrow Is the End of the World".

Med kombinationen af de to er der lagt i kakkelovnen til rock og ballade, når de indtager Vega den 20. september. Billetter kan købes nu via GAFFA Live.

ANNONCE